PRIDE PARK

Välkommen till Pride Park

I Pride Park har vi fantastiska artister, utställare, restauranger och barer för musik och fest varje kväll mellan onsdag 31 juli och lördag 3 augusti

Inne på festivalområdet finns det separata området Kinkykvarteret som riktar sig till den publik som är intresserad av läder, BDSM och fetischism. Kinkykvarteret har 18-årsgräns.

 

Stora scenen
Stora scenen ligger mitt i Pride Park och här ser du invigningen, stora artister och avslutningscermonien. I år kan vi stolt presentera bland andra Village People, Pussy Riot, Weather Girls, Icona Pop, Melanie C och en hel schlagerkväll full av överraskningar!

Regnbågen
Regnbågen heter den mindre scen i Pride Park med standup, poesi, spoken word, teater och succén från förra året; Silent Disco, dansgolv där alla dansar med hörlurar till olika kanaler.

Kinkykvarteret
Kinkykvarteret i Pride Park är helt tillägnat fetisch, läder och BDSM (Bondage & disciplin, Dominans & underkastelse, Sadism & masochism). Kvarteret ska vara en säker plats för lek, utforskande och nyfikenhet. Området är öppet för dig som fyllt 18 år.

I området kan du till exempel se eller prova på smisk, repbondage, fetischkläder, needle play, kroppsmålning och handla sexleksaker. Skoputsare för dina läderskor, mänskliga hästar och hundar rör sig också i kvarteret.

Datum och tider

Datum
Onsdag 31/7 – lördag 3/8 2019

Parkens öppettider
Onsdag 31/7: 15:30-00:00
Torsdag 1/8:   14:00-00:00
Fredag: 2/8    14:00-01:00
Lördag 3/8:    14:00-01:00

Plats

Östermalms IP, Södra Fiskartorpsvägen 2 (visa på karta)

Närmaste hållplats
Stadion (t-banans röda linje mot Mörby centrum) eller Östermalms IP (buss 55 eller buss 6).

Tillgänglighet

Pride Park är tillgänglighetsanpassad.

En karta över parkeringsplatser för dig med handikapptillstånd finns på trafiken.nu/stockholm.

Bli utställare

Pride är viktigare än någonsin och många organisationer vill visa solidaritet och sitt engagemang i mångfaldsfrågor. Gör som 7-Eleven, Clarion Hotel, Europcar, Spotify, QX och många fler gjort genom åren – ta chansen och bli en del av Stockholm Pride i EuroPride Park på Östermalms IP.

Att vara utställare hos Stockholm Pride innebär att man som organisation eller företag får vara en del av Nordens största hbtq-festival och ta ställning för hbtq-personers lika rätt och rättigheter, samtidigt som man får möjlighet att interagera med våra 10 000-tals besökare.

Vi vill sätta fokus på hbtq-personers vardag varje dag hela året, i Sverige och internationellt.

Du kan vara berättigad till olika rabatter om du ställer ut i Pride Ung eller redan är engagerad i hbtq-communityt. Observera att antalet rabatter är begränsade. En förutsättning för att bli utställare är att du står bakom vår värdegrund.

Intresserad? Här hittar du här mer information om hur man blir utställare.

Frågor om Pride Park

Om du har frågor kontakta oss på [email protected].

Tänk på att alla vi som arbetar är volontärer som gör detta på vår fritid, kvällar och helger. Vi försöker svara på dina mail så snart vi har möjlighet.

Nyheter från Pride Park

Wigstockholms vara eller icke vara

Bakom kulisserna och på scenen, mitt ego har tusen ggr om fått sin bost under åren med Wigstockholm på mitt älskade Pride. Många är ni också som jag släpat upp på de olika scenerna, och från begynnelsen på en lastbil i Humlegården där cd-skivan hoppade,...

läs mer
DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska