Foto: Tim Bieler

Kontakt

Kontaktinformation

Har du några frågor gällande föreningen Stockholm Pride, festivalen, engagemang, partnerskap eller något annat, finns all kontaktinformation du söker på denna sida.

Information och allmänna frågor

08-121 393 10
[email protected]

Marknad (partnerskap, supporters och samarbeten)

Marknadschef: Jesper Hansén
[email protected]

Volontär

[email protected]

Press

[email protected]

Pride City

[email protected]

Under prideveckan så sker det aktiviteter runt om i Stockholm som Stockholm Pride inte anordnar. Är du en sådan organisatör? Anmäl dig i våran databas så kan vi hjälpa varandra att sprida information!

Pride House

[email protected]

Pride House anordnar under festivalveckan ett flertal seminarier om hbtq+-relaterade ämnen. Det anordnas även, för andra året i rad, en marknad inne i lokalerna. Vill du hålla seminarium eller sälja i marknaden? Anmäl dig nedan!

Pride Parade

[email protected]

Pride Park

[email protected]

Pride Youth

[email protected]

Pride Kinky

[email protected]

Trygghet

Har du information om oegentligheter eller missförhållanden inom organisationen kan du anmäla det till den här adressen. Vi skyddar alltid din identitet.

Vill du vara med?

Det finns flera olika sätt att engagera sig inom Stockholm Pride, både som individ och företag! Som individ kan du engagera dig som långtidsvolontär, och arbeta inom föreningen på olika sätt under hela året, eller som korttidsvolontär före, under och efter festivalen. Både privatpersoner, föreningar och företag kan också engagera sig som medlemmar i föreningen, för en kostnad per år. Företag kan dessutom engagera sig och stötta Stockholm Pride som partners på olika nivåer för olika summor. Läs mer om våra engagemangsformer, och hitta rätt form för dig, på vår engagemangs-sida!