Foto: Daniel James

Pride Youth

Pride Youth är riktat mot barn och ungdomar 13-25 år och erbjuder en mötesplats med spännande programpunkter där du som hbtq+-ungdom kan träffas och relatera. Dessutom finns Pride Family under Pride Youth, som riktar sig till hela familjen, gammal som ung. Pride Youth och Pride Family kommer att finnas in parken, och Pride Youth dessutom på Pride House.

Foto: Frida Harenvall

Vill du engagera dig för unga under Stockholm Pride 2023?

Pride Youth söker organisationer och/eller personer som vill engagera sig för barn, ungdomar och regnbågsfamiljer genom att bidra till programinnehållet och vara med i Pride Yotuh. Du och din organisation kan vara på House, Lava eller i parken och sprida glädje, kunskap och acceptans. Alla idéer och tankar är välkomna, med målet att tillsammans skapa ett skönt häng för våra ungdomar i Pride.

Vi söker även volontärer för Youth, så är du intresserad av att arbeta med barn under festivalen kan du anmäla dig via Stockholm Prides hemsida!

Vid frågor eller funderingar kontakta [email protected].

Lava

Välkommen till Lava, för dig mellan 14-25 år.

Lava ligger mitt i stan vid Sergels torg (T-Centralen) och här kan du, göra pins, måla, låna böcker, trycka tröjor och mycket mer. Lavas lokaler finns i Kulturhuset på våning 4 och vill du veta mer om vad du kan göra här eller tillgänglighet så kan du kolla på hemsidan, kontakta lava eller helt enkelt komma och titta själv. Säg gärna till personal om du undrar något eller har idéer på saker du skulle vilja göra. Lava är öppet nästan varje dag året runt och du är supervälkommen!

Foto: Thomas Persson
Foto: Alf-Kjeller-Sellin

Lovely Queer Days

Välkommen till Lovely Queer Days, för dig mellan 13-19 år.

Lovely Queer Days är Fryshusets hbtq+insats under sommarlovet där vi kombinerar det bästa av roliga sommarlovsaktiviteter tillsammans med utvecklande och informativa inslag kopplat till hbtq+. Med ett hav av möjligheter så kombinerar vi passionen och det kreativa i trygga och modiga rum där ungdomen står i fokus. Du som ungdom kommer kunna ta del av bland annat ett spännande utbyte med samarbetsorganisationer från fyra olika länder, workshops, panelsamtal, en ungdomsfest och mycket mer ändå. Besök oss, kolla in hemsidan eller kontakta Lovely Queer Days om du vill ha mer information! 

PS: Du kan också gå med oss i paraden och hänga med till Pride Park!

Öppet:
Mötesplatsen: onsdag 31 juli – fredag 2 aug kl. 12 – 18

Övrigt: Se vidare information

Vill du vara med?

Det finns flera olika sätt att engagera sig inom Stockholm Pride, både som individ och företag! Som individ kan du engagera dig som långtidsvolontär, och arbeta inom föreningen på olika sätt under hela året, eller som korttidsvolontär före, under och efter festivalen. Både privatpersoner, föreningar och företag kan också engagera sig som medlemmar i föreningen, för en kostnad per år. Företag kan dessutom engagera sig och stötta Stockholm Pride som partners på olika nivåer för olika summor. Läs mer om våra engagemangsformer och hitta rätt form för dig, på vår engagemangs-sida!