Foto: Daniel Zajd

Jerusalem Open House på Pride idag och imorgon

Idag på Pride House höll Israels ambassadör, Ziv Nevo-Kulman från Jerusalem Open House, ett seminarium och en diskussion inom mångkulturella samhällen. På plats kunde man lyssna på och stödja Jerusalem Open House i deras avgörande arbete för att skapa ett mer inkluderande och medkännande samhälle.

Jerusalem Open House arbetar aktivt för att motverka de skadliga metoderna för omvandlingsterapi, och förespråkar för HBTQ+-individers rättigheter och välbefinnande. I Jerusalem finns det så många människor som har olika behov. Jerusalem Open House kräver inte att någon ska välja identitet. Ingen behöver lämna sin religiösa identitet bakom sig när de kommer till dem.

Om du missade dem idag så kommer de att finnas i Pride House imorgon 3/8 i Jerusalem of Gold – in honor of Israel’s LGBT pioneers – med ännu en diskussionspanel där de delar med sig av sina erfarenheter och belyser utmaningarna med att leva i Israels huvudstad, där en övervägande konservativ och oacceptabel atmosfär består.

Om du vill läsa mer om Jerusalem Open House arbete och seminarium kan du klicka på länken här https://program.stockholmpride.org/sv/events/192/education-for-pride-and-tolerance-in-multicultural-societies