Pride Park förvandlas till Nashville för en kväll

Under öppningskvällen den 31 juli kommer Pride Park fyllas av cowboyhattar och boots. För första gången flyttar Nashville till Östermalms IP för en kväll, då artister från hela världen möts för en regnbågsfärgad countryfest.

Country dominerar just nu inom musiken, och många som tidigare inte sett åt genrens håll har blivit stora fans. TikTok-danser, virala hits och inte minst modet har lett till att cowboyhattarna sålt slut i Sverige. För första gången anordnar Stockholm Pride en kväll helt dedikerad till countrymusik. Under kvällen kommer några av Sveriges största countrystjärnor ta plats på scen tillsammans med flera internationella artister.

Vi har sett att countrytrenden har kommit till Sverige, och vi är glada att kunna erbjuda en kväll i Pride Park med fantastiska countryartister. Att samarbeta med Go Country ger oss en möjlighet att bredda vårt musikaliska utbud och skapa en unik upplevelse för vårt community. Det kommer att bli en kväll fylld med kärlek och musik som ingen kommer att glömma.

Mia Modin, festivalchef för Stockholm Pride

Under Pride-veckan kommer radiokanalen Go Country att sända live från Pride Park, både musik och spännande intervjuer. Artisterna som uppträder på konsertkvällen den 31 juli kommer att presenteras löpande under sommaren men redan nu kan Pride avslöja att Tennessee Tears och Anna Bergendahl i ledning av Thyra, kända från Jills veranda, kommer att uppträda under kvällen.

Vi är stolta över att få bli en del av Pride-rörelsen och att få bidra till en inkluderande och kärleksfull värld. Musik har alltid förenat människor, och vi ser fram emot att sprida glädje och gemenskap genom vår musik.

Joakim Richardson, VD på Go Country