Foto: Olav Holtén

Pride Park

I Pride Park har vi fantastiska artister, utställare, restauranger och barer för musik och fest varje kväll mellan onsdag 3 augusti och lördag 6 augusti på Östermalms IP.

Populära aktiviteter och nya favoriter återkommer runt om i parken. Här hittar du bland annat Stora Scenen och Kinkykvarteret. Pride Park är på många sätt festivalens hjärta, där festivalbesökare, utställare, artister och volontärer samlas för att tillsammans skapa Stockholms största festival! I festivalområdet kan du äta och dricka gott, träffa nya och gamla vänner eller se olika uppträdanden på Stora scenen eller de andra scenerna. Nedan finner du all information du behöver!

Foto: Olav Holtén
Foto: Olav Holtén

Mat och dryck

Som vanligt kommer det finnas restaurangtält med klassisk festivalmat med fokus på kvalitet och gröna alternativ, och du kommer också kunna hitta smårätter och snacks. Vi har som tidigare år även en rad foodtrucks med smaker och influenser från hela världen. Det kommer också finnas gott om utrymme för att sitta ned och umgås.

Utställare i parken

Att vara utställare i Stockholm Pride Park innebär att organisationer och företag får vara en del av Nordens största hbtq-festival och ta ställning för hbtq-personers lika rätt och rättigheter, samtidigt de 10 000-tals besökarna får möjlighet att interagera med utställarna. Som utställare ställer ni er givetvis bakom och agerar utefter Stockholm Prides Värdegrund.

Gör som många andra genom åren – var en utställare i Pride Park och visa solidaritet och engagemang i mångfaldsfrågor!

Foto: Nils Carmel

Stora scenen

Stora scenen ligger mitt i Pride Park och här ser du invigningen, schlagerkvällen och avslutningscermonien. Andra populära och återkommande inslag är opera sing-a-long, drag- och burleskshower och såklart den stora schlagerkvällen full av överaskningar!

Kinkykvarteret

Kinkykvarteret i Pride Park är helt tillägnat fetisch, läder och BDSM (Bondage & disciplin, Dominans & underkastelse, Sadism & masochism). Kvarteret ska vara en säker plats för lek, utforskande och nyfikenhet. Området är öppet för dig som fyllt 18 år.

Foto: Nils Carmel
Foto: Pelle Jansson

Volontär

I Stockholm Pride arbetar alla från styrelse till festivalledning och veckovolontär ideellt. En fantastiskt rolig, intensiv, utvecklande och inkluderande upplevelse som fått många engagerade volontärer att komma tillbaka år efter år.

Är du intresserad av att vara volontär i paraden kan du läsa mer på vår volontär sida, och anmäla dig via länk där!

Galleri