PRIDE HOUSE

Välkommen till Pride House

Där Pride Park är den pulserande kroppen som dansar och firar kärleken och alla människors lika värde är Pride House Stockholm Prides själ, hjärna och hjärta. 2019 renoveras Kulturhuset och plats för Pride House blir klart senare under våren. 

Pride House kan vara din irriterande, provocerande och lillgamla lillasyster men också  din intellektuelle, queerfeministiske storebror, din nyss ur garderoben utkomne dragspelande FTM-farfar, din teaterälskande, lesbiska kulturtantsmoster eller en ny vän som visar sig vara en lite för  euforisk bi-kille som vill ha dig med på ett queert indiegympa-pass.

Du kanske äntligen får träffa  din konstälskande bästis i ett samtal med en stolt förälder och en medelålders fetischist från Arjeplog. Eller någon helt annan som du tycker är utmanande, överraskande och alldeles underbar och vill veta mer om, flytta ihop med, planera bröllopsresa och fundera på namn till era kommande barn med.

Datum och öppettider

Måndag  29/7  kl. 13.00-18.00
Tisdag     30/7  kl. 12.00-18.00
Onsdag   31/7  kl. 12.00-18.00
Torsdag   1/8  kl. 12.00-18.00
Fredag    2/8   Kl. 12.00-18.00
Med reservation för andra öppettider

Plats

Plats för Pride House 2019 berättar vi om senare i vår

 

Frågor om Pride House

Om du har frågor kontakta oss på [email protected]

Tänk på att alla vi som arbetar är volontärer som gör detta på vår fritid, kvällar och helger. Vi försöker svara på dina mail så snart vi har möjlighet.

Nyheter från Pride House

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska