STYRELSE

Delar av Stockholm Prides styrelse som valdes vid årsmötet 2018. Sedan dess har förändringar skett.  Från vänster: Jesper Greatsch, Caisa Viksten, Viktoria Herjeryd, Maria Paulsson, Victor Harju, Britta Davidsohn (har avgått sedan årsmötet), Dennis Mäkitalo, Emilia Wikström Melin (har avgått sedan årsmötet), Johannes Andersson, Anna Cancela och Johnny Foglander. På bilden saknas Joel Mauricio Isabel Ortiz.  Foto: Olav Holten

Styrelsen för föreningen Stockholm Pride har som uppgift att se framåt och ta beslut kring festivalen i sin helhet. Genom att inte gräva ner sig i detaljer utan istället se till helheten och på framtiden ser styrelsen till att festivalen hela tiden utvecklas och anpassas efter vad medlemmarna och festivalbesökarna vill.

Att vara styrelseledamot är ett ideellt uppdrag och den som är intresserad av att kandidera bör vara förberedd på att det är ett uppdrag som är tidsomfattande och kräver både självständigt arbete mellan styrelsemöten, samt närvaro och engagemang på styrelsemöten. Den som sitter i Stockholm Prides styrelse delar och följer föreningens värdegrund.

Styrelsens ledamöter verksamhetsåret 2018-2019

Ordförande

Viktoria Herjeryd, Tillförordnad

Kassör

Viktoria Herjeryd, Kassör

Ledamöter

Johannes Andersson; Ledamot
Anna Cancela, Ledamot och sekreterare
Johnny Foglander, Ledamot, 1:e vice ordförande
Jesper Greatsch, Ledamot
Victor Harju, Ledamot
Joel Mauricio Isabel Ortiz, Ledamot
Maria Paulsson, Ledamot
Dennis Mäkitalo, Ledamot, 2:e vice ordförande
Caisa Viksten, Ledamot

Kontakta styrelsen

Press och mediaförfrågningar
[email protected]

Övriga frågor till styrelsen
[email protected]

Tänk på att alla vi som arbetar är volontärer som gör detta på vår fritid, kvällar och helger. Vi försöker svara på dina mail så snart vi har möjlighet.

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska