Pride Park

Pride Park är festivalens hjärta, där festivalbesökare, utställare, artister och volontärer samlas för att tillsammans skapa Stockholms största festival! I festivalområdet på Östermalms IP kan du äta och dricka gott, träffa nya och gamla vänner eller se olika uppträdanden på Stora scenen eller den lite mindre Kulturscenen.

Inne på festivalområdet finns det separata området Kinkykvarteret som riktar sig till den publik som är intresserad av läder, BDSM och fetischism. Kinkykvarteret har 18-årsgräns.

För de yngre besökarna finns Pride Ung i anslutning till festivalområdet. Pride Ung är drogfritt och har gratis inträde. Dessutom finns Pride Kids (inne på festivalområdet) för de allra yngsta och deras familjer.

Festivalområdet rymmer även en rad olika utställare, t ex föreningar, politiska partier, myndigheter, religiösa samfund eller kommersiella aktörer.

Vill du, din förening eller ditt företag ställa ut i Pride Park?

Gå till intresseanmälan.

När?

Datum
Onsdag 2/8 – lördag 5/8 2017.

Öppettider
Onsdag 2/8: 15:30-00:00
Torsdag 3/8: 14:00-00:00
Fredag: 4/8 14:00-01:00
Lördag 5/8: 14:00-01:00

Var?

Plats
Östermalms IP, Södra Fiskartorpsvägen 2 (visa på karta)

Närmaste hållplats
Stadion (t-banans röda linje mot Mörby centrum) eller Östermalms IP (buss 55). Från Pride House och T-centralen kan du också ta festivalbussen till Pride Park.

Tillgänglighet

Pride Park är tillgänglighetsanpassad.

En karta över parkeringsplatser för dig med handikapptillstånd finns på trafiken.nu/stockholm.

Läs mer om vad som hände i Pride Park 2016

Anmäl dig som utställare i Pride Park

UTSTÄLLARE. Sedan ett tag är det öppet för att anmäla sitt intresse till att ställa ut i Pride Park. Om din förening eller företag inte anmält ditt intresse är det hög tid att göra det nu.

läs mer

Ruby Rose fick hela Pride Park att lyfta

Ruby Rose spelade låtar som fick publiken att kasta händerna mot himlen och dansa loss oavbrutet i två timmar medan solen gick ned över Pride Park och Stockholm. Vilket sätt att avsluta en händelserik, mångfacetterad och stjärnglittrande Pridevecka!

läs mer

Bilder från Burleskgalan i Pride Park 2016

Fredagskvällen avslutades med den häpnadsväckande och fantasifull burleskgalan 2016, en galen, ibland fasansfull, och kittlande föreställning som tänjt på gränserna. Bilderna på detta glamourösa och underbara event hittar du här!

läs mer

Bilder från Wigstockholm i Pride Park 2016

Leo B och Wigstockholm bjöd som vanligt publiken på fantastisk, färgsprakande underhållning med dragqueens och självaste Arja Saijonmaa. Och gorillor fanns självklart med i showen. Bilderna kan du hitta här.

läs mer

Upptäck Pride Park

Förutom Stora scenenKulturscenenKinkykvarteretPride Kids och Pride Ung finner du i parken även en mängd företag, föreningar, politiska partier och myndigheter som vill visa att de stöder Stockholm Prides arbete och ställer sig bakom våra värderingar för ett öppnare och mer tolerant samhälle där alla kan älska den man vill.

Utställarna har tält i Pride Park, där man kan bekanta sig med dem och deras arbete för ett mer inkluderande samhälle. Utställarna kan även ha egna evenemang som du då hittar i programdatabasen. Nedan kommer du finna samtliga utställare i Pride Park. Besök dem gärna i parken eller på webben.

Intresseanmälan som utställare i Pride Park öppnar 19 april.