Stockholm Pride är Nordens största Pridefestival sedan 1998 och arbetar för att synliggöra hbtq-frågor och skapa en frizon för homosexuella, bisexuella, trans och queerpersoner och de könsuttryck som finns inom hbtq-rörelsen.

EuroPride 2018 Stockholm Göteborg
27 juli – 19 augusti

Nyheter

Ett stolt Europa samlas i Göteborg

EUROPRIDE. På fredag startar European Pride Organisers’ Association – EPOA’s årsmöte i Göteborg. Ett hundratal pridearrangörer från hela Europa samlas för diskussioner, seminarier och omröstning gällande vilket land som ska stå värd för EuroPride 2020.

läs mer

Vi är under attack

Vi kräver att kommuner, landsting, regioner, riksdag och regering börjar agera och dra åt samma håll för en agenda som tydligt tar ställning för att HBTQ-rättigheter är mänskliga rättigheter.
Vi kräver att det offentliga Sverige försvarar de rättigheterna. Den frihet vi HBTQ-personer har uppnått måste försvaras av alla demokratiska krafter.

läs mer

Pride Park Closing Party

PRIDE PARK. Pride Park Closing Party glittrade ända in i stockholmsnatten med artister som Kamferdrops, Shirley Clamp, Molly Pettersson Hammar, Melissa Totten, Linda Pritchard, Apollo Drive och många fler.

läs mer

Fredag på Stockholm Pride

STOCKHOLM PRIDE. Fredagen är avslutad i Pride, en fantastisk vecka i Pride House med 226 programpunkter är till ända och Rhapsody med Robert Wells var en succé i Pride Park.

läs mer

Här på Instagram får du de senaste uppdateringarna

Hämta fler
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Gold Partners

Silver Partners

Bronze Partners

      sensus_logo    
  Sverigetaxi_logo  OutTV_logo  holmqvist_logo  7eleven_logo  

Supporters


FACEBOOK              INSTAGRAM
TWITTER             YOUTUBE
FACEBOOK              INSTAGRAM
TWITTER             YOUTUBE