Stockholm Pride är Nordens största Pridefestival sedan 1998 och arbetar för att synliggöra hbtq-frågor och skapa en frizon för homosexuella, bisexuella, trans och queerpersoner och de könsuttryck som finns inom hbtq-rörelsen.

Vi ses i sommar!

Stockholm Pride Festival 31 juli – 6 augusti 2017


Host City & Financial Partner

Stockholm_logo      Postkodlotteriet_logo


Hämta fler
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Information från Stockholm Pride

Gilbert Baker död

GILBERT BAKER DÖD. Gilbert Baker, konstnären och aktivisten som skapade den ikoniska regnbågsflaggan avled natten till fredag i sitt hem i New York City. Han blev 65 år.

läs mer

Wella officiell partner 2017

OFFICIELL PARTNER. Wella anser att skönhet kommer från mångfald och växer med individualitet. Därför går Wella in som officiell partner till Stockholm Pride. Vi tycker det är roligt att för första gången ha med ett skönhetsvarumärke som officiell partner och extra roligt att det är ett så väletablerat märke som Wella.

läs mer

Idag är det internationella kvinnodagen

8 MARS. Internationella kvinnodagen. Vi fortsätter att stå upp för kvinnor och transpersoners rätt. Vi fortsätter att belysa livsvillkor och ojämlikheter. Vi fortsätter att föra kampen framåt. Kom med oss, tillsammans är vi starka!

läs mer

Grattis Finland!

Grattis Finland, vars lag om samkönade äktenskap träder i kraft idag den 1 mars! I och med det har hela Norden infört en könsneutral äktenskapslagstiftning. läs mer

Artiklar från Pride City 2016


Artiklar från Pride House 2016


Artiklar från Pride Park 2016

Ruby Rose fick hela Pride Park att lyfta

Ruby Rose spelade låtar som fick publiken att kasta händerna mot himlen och dansa loss oavbrutet i två timmar medan solen gick ned över Pride Park och Stockholm. Vilket sätt att avsluta en händelserik, mångfacetterad och stjärnglittrande Pridevecka!

läs mer

Bilder från Burleskgalan i Pride Park 2016

Fredagskvällen avslutades med den häpnadsväckande och fantasifull burleskgalan 2016, en galen, ibland fasansfull, och kittlande föreställning som tänjt på gränserna. Bilderna på detta glamourösa och underbara event hittar du här!

läs mer

Bilder från Wigstockholm i Pride Park 2016

Leo B och Wigstockholm bjöd som vanligt publiken på fantastisk, färgsprakande underhållning med dragqueens och självaste Arja Saijonmaa. Och gorillor fanns självklart med i showen. Bilderna kan du hitta här.

läs mer

Silver Partners

Carlsberg_logoClarion_logoRFSL_logo 

QX_logo Spotify_logo bahnhof_logo

KulturhusetStadsteaternStockholm-loggafkassan_logoams_logo

Bronze Partners

sensus_logo FA_logoSverigetaxi_logoOutTV_logo holmqvist_logo 7eleven_logo nobina_logo   livemediagroup_logo Molind

Våra stolta supportrar

Vattenfall | Com Hem | Attendo | Arriva | Fortnox

FACEBOOK              INSTAGRAM

TWITTER             YOUTUBE

FACEBOOK              INSTAGRAM

TWITTER             YOUTUBE