Foto: Pressbild

Såklart intar Leo.B traditionsenligt stora scenen under fredagskvällen inne i Pride Park. Med höga klackar och snygga ben tar hon 21:00 över parken och gör din fredagskväll ännu mer glittrande och fartfylld. Leo.B har i år med sig sju ärade, glamorösa dragqueens och tre gästartister för att fylla kvällen med allt du kan önska.

Liksom tidigare år har Leo.B tagit med sig ett gäng underbara dragqueens som hon kommer att erövra scenen tillsammans med. Miss Sebaby, Marie Claudette, Lavender Whip, Acid Queen, Miss Wamp och Ima Queen är the queens du har att vänta om du får en plats framför scenen. Tillsammans med alla dessa har Leo.B lovat oss klackrace, tävlingar, bus och kanske, om vi har tur, ett stagedive!

Arja_saijonmaa

Foto: Pressbild

Gästartisterna i år kommer knappast göra dig besviken. Allas vår Arja Saijonmaa kommer återigen in till Pride Park för att framföra en låt. Arja är en av våra stora gay-ikoner och kommer garanterat att ta sig an scenen och publiken med stor glädje och mycket energi.

 

Daff ”Glitterpojken” är också inbjuden av Leo.B att ta emot pridepublikens jubel. Daff sägs ha släppt en av årets viktigaste låtar, ”Glitterpojken”, och vi ser framemot att höra den live under fredagen.

Daff_glitterpojken

Foto: Pressbild

Gruppen The Magnettes kommer glittrande att överta Pridescenen. De har redan erövrat USA, England och Spanien, förutom Sverige, och är nu redo att få framföra en låt för pridepubliken.

the_magnettes

Foto: Pressbild

Tro inte att Leo.B har slut på sin lista över inbjudna där. Hon har även tagit med sig The Elfves från klubben King Kong. Ett specielteam av snygga personer som ska förgylla scenen och kommer att backa Leo.B hela kvällen.

Liksom föregående år kommer årets Miss Pride koras i samarbete med QX. Korningen sker dock kvällen efter, på lördagen, men presentationen av årets deltagare och röstningen sker under fredagskvällen. Du kan lägga din röst på din favorit dragqueen i QX-tältet. Se till att vara på plats kvällen efter för att se korningen av Miss Pride 2016 där förra årets vinnare Gretchen är med Leo.B på scen.

Kontakt/frågor: [email protected]
Blogg: clubpigalle.se

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska