Bli supporter

Stockholm Pride är nordens största pridefestival som sedan 1998 haft som mål att skapa en trygg frizon för människor som känner sig inkluderande under paraplyet hbtq. I sommar arrangerar vi EuroPride tillsammans med West Pride.

Stockholm Pride skapas och drivs av en ideell förening och med volontära krafter. Över 600 volontärer engageras under festivalveckan och drygt 70 engageras året om.

Detta möjliggörs mycket tack vare alla underbara supportrar som hjälper Stockholm Pride att bli denna trygga zon den är idag.

Därför söker vi just dig och ditt företag som kan tänka dig gå in och slå ett slag för jämställdhet, kärlek utan hat, möjligheten att vara vem man vill i ett öppet och inkluderande samhälle samt mycket mer.

För att bli en stolt supporter har vi två nivåer vi anpassar oss efter:

  • 25 000 SEK för ett företag med en omsättning på under 5 000 000 SEK
  • 50 000 SEK för ett företag med en omsättning på över 5 000 000 SEK

Som en supporter bidrar ditt företag med att göra festivalen och föreningen till vad den är idag.

Utöver detta kan du som supporter visa upp att du stödjer Stockholm Prides verksamhet i egna kommunikationskanaler genom fri rätt att nyttja årets supporterlogotyp på t.ex. egna produkter, flyers och skyltar i receptionen, i personalbrev, eller varför inte på banderoller om ni tänkt er att även gå i paraden?

Något för er?

Känner du att detta är något för dig och ditt företag? Läs mer på https://www.stockholmpride.org/supporter eller kontakta oss direkt på [email protected]

Om du känner att du att du vill engagera dig på en större nivå så är ni välkomna att bli officiell partner. Mer information om det hittar du på https://www.stockholmpride.org/partner eller via e-post [email protected] org.

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska