Foto: Olav Holten

Vill du vara med om sommarens kanske största händelse i Stockholm? I sådana fall kanske du vill arbeta som volontär till Stockholm Pride och EuroPride 2018 i Stockholm.

Det finns en massa olika saker man kan göra som volontär, allt ifrån att arbeta med att jobba med hemsidan till att bygga EuroPride Park på Östermalms IP, vara funktionär i EuroPride House, hjälpa till med EuroPride City eller EuroPride Parade, ta emot besökare, sjukvårdare, eventsäkerhet och mycket annat.

Som festivalvolontär bidrar du med det som just du är bra på och tycker är roligt. Det finns olika uppdrag och det finns alldeles säkert något som passar just dig!

Tillsammans med 600 andra är du med och hjälps åt att ordna en av Stockholms största evenemang. Det kommer att bli kul! Häng på du också!

Använd knapparna nedan om du vill veta mer eller anmäla dig direkt. Välkommen!

Om EuroPride

EuroPride är den gemensamma festival som varje år uppmärksammas extra i Europa och står värd för samtal, debatt och nätverkande för en starkare kamp för lika rättigheter.

Organisationen EPOA (European Pride Organisers’ Association) är den organisation som beslutar och tilldelar värdskapet. EuroPride höll första gången 1992 och då i London.

I år arrangeras EuroPride tillsammans av Stockholm Pride och West Pride mellan 27 juli och 19 augusti. Det är första gången två städer arrangerar detta tillsammans och tredje gången som Stockholm Pride är med som arrangör. Stockholm Pride har tidigare arrangerat EuroPride 1998 och 2008.

Datum för EuroPride 2018

Stockholm 27 juli – 5 augusti
Göteborg 14 – 19 augusti

EuroPride House är öppet 30 juli – 3 augusti, EuroPride Park är öppet:  1 augusti – 4 augusti. EuroPride Parade avgår den 4 augusti.

Volontär under EuroPride 2018 i Göteborg?

Om du vill vara volontär under EuroPride i Göteborg 14-16 augusti hittar du mer information på West Prides hemsida.

In English

It is possible to be a volonteer at EuroPride 2018 in Stockholm and Gothenburg. For Stockholm please send us an e-mail at [email protected]. For Gothenburg please send an e-mail to West Pride at [email protected].

 

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska