Den 1 augusti kommer den populära popkören THE CHOIR by ABBA The Museum att medverka vid den stora invigningen av EuroPride Park Stockholm. Räkna med en kavalkad sköna stämmor och naturligtvis även ABBA-låtar!

THE CHOIR grundades 2014 av ABBA The Museum och Björn Ulvaeus för att uppmärksamma att det var 40 år sedan ABBA vann Eurovision Song Contest med Waterloo. Den populära kören, som framför låtar av ABBA, har uppträtt i både Sverige och Europa. Nu kommer de till invigningen av EuroPride 2018 i EuroPride Park!

– Det är riktigt kul att få uppträda på invigningen av EuroPride framför ett färgglatt folkhav. Pride är fest och glädje, men också ett tillfälle då alla kan vara de som de vill vara, en stolt manifestation som du utan ramar kan forma precis som du vill, säger körmedlemmen Ola Nilsson.

Kom med och delta i vad som antagligen blir sommarens största allsång. Under invigningen kommer bland andra även Anja Pärsson och Pia Sundhage att hålla invigningstal och Markus Krunegård framför regnbågssången tillsammans med Stockholms Gaykör.

Datum: 1 augusti
Tid: Invigningen börjar 19:00
Plats: EuroPride Park, Östermalms IP

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska