BLI SUPPORTER

Vill du också bli stolt supporter till Stockholm Pride?

Alla bidrag, stora som små, är välkomna och behövs. Riktat till små och medelstora företag som främst vill visa att de stödjer föreningens värdegrund och festivalens verksamhet i egen kommunikation erbjuder vi därför ett supporterpaket.

Paketen ger en speciell supporterdekal för året i digital form som får användas på egna produkter, flyers och skyltar: t ex i receptionen, i personalbrev eller på hemsida eller varför inte på butiksdörren? Går ni dessutom i paraden är den ju ett måste på banderollen!

Stockholm Pride tackar alla supporters i både annonser, på storbildsskärmen i Pride Park och på hemsidan i form av en samlingssida där alla supporters listas med namn (logotyper exponeras ej). I paketet ingår dessutom ett antal festivalpass och paketet finns i två nivåer, beroende på företagets storlek.

Officiell Supporter

50 000 SEK
För företag med omsättning över 5 000 000 SEK
Användning av supportlogo 
Namngiven i text på tryck, hemsida och LED
4 biljetter paket

25 000 SEK
För företag med en omsättning upp till 4 999 999 SEK
Användning supportlogo
Namngiven i text på tryck, hemsida och LED
2 biljetter paket

Officiell partner

Det finns också möjlighet att bli officiell partner till Stockholm Pride. Mer om våra officiella partnerpaket kan du hitta här.

Kontakt

Om du är intresserad av att bli supporter. officiell partner eller har andra tankar eller idéer på ett samarbete så kontakta oss gärna på [email protected] så hör vi av oss så snart vi kan.

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska