STYRELSE

Styrelsen för Stockholm Pride efter årsmötet 24/2 2019. Styrelsen består nu av: Fredrik Saweståhl, Johnny Foglander, Caisa Viksten, Vix Viktoria Herjeryd, Hannes Kataja. Kristian Ek och Jesper Graetsch. Saknas på bilden, Joel Mauricio Isabel Ortiz.  Foto: Olav Holten

Styrelsen för föreningen Stockholm Pride har som uppgift att se framåt och ta beslut kring festivalen i sin helhet. Genom att inte gräva ner sig i detaljer utan istället se till helheten och på framtiden ser styrelsen till att festivalen hela tiden utvecklas och anpassas efter vad medlemmarna och festivalbesökarna vill.

Att vara styrelseledamot är ett ideellt uppdrag och den som är intresserad av att kandidera bör vara förberedd på att det är ett uppdrag som är tidsomfattande och kräver både självständigt arbete mellan styrelsemöten, samt närvaro och engagemang på styrelsemöten. Den som sitter i Stockholm Prides styrelse delar och följer föreningens värdegrund.

Styrelsens ledamöter verksamhetsåret 2018-2019

Ordförande

Vix Viktoria Herjeryd

Kassör

Jesper Graetsch, Kassör

Ledamöter

Anna Cancela, Ledamot och sekreterare
Johnny Foglander, Ledamot, vice ordförande
Kristian Ek, Ledamot
Joel Mauricio Isabel Ortiz, Ledamot
Hannes Kataja, Ledamot
Fredrik Saweståhl, Ledamot
Caisa Viksten, Ledamot

Kontakta styrelsen

Press och mediaförfrågningar
[email protected]

Övriga frågor till styrelsen
[email protected]

Tänk på att alla vi som arbetar är volontärer som gör detta på vår fritid, kvällar och helger. Vi försöker svara på dina mail så snart vi har möjlighet.

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska