Alla våra nördar, hör upp, hela dagen mellan 10:00 – 22:00 kan du spendera på QueerCon som arrangeras av QueerNördarna på Brygghuset. Det kommer att bjudas på massor av spel, både digitala och lajv, brädspel och rollspel. Även spännande föreläsningar och workshops om bland annat cosplay och anime hålls och mycket, mycket mer!

Är du oinvigd eller vill back to basics kan du komma och lyssna på Förstå hbtq klockan 13:00 – 14:45 hos SEB i Kungsträdgården. Seminariet tar upp grundläggande begrepp, konsekvenserna av samhällets normer och tips för ett öppnare och mer accepterande samhälle. Glöm inte att anmäla dig!

#Mellomartin bjuder på tonvis med schlagerpepp på schlagerkvällens förfest som hålls på Clarion terrassen med start klockan 16:00. Regnbåge och schlagertoner, allt från Siw Malmkvist till Alcazar, vad väntar du på? Släng på dig boan och dansa dit.

Ta av dig in på underkläderna och shakea loss för det är dags för den legendariska Underklädesfesten på Debaser Strand 21:00 – 03:00. Inga kläder = ingen attityd = glädjen är total! Ett omtalat, älskat och efterlängtat event och alla vill vara där, så glöm inte att gå dit i tid! Vill du hellre behålla kläderna på eller kommer du inte in på Underklädesfesten kan du dra till Eurovision After Party på Berns. En hemlig Eurovisionartist utlovas och det är fri entré från 22:00 ända till klockan 05:00.

Foto: Katriina Mäkinen

Det här händer i Pride City

RSS Pride City idag

 • Uppdatering ang. reportage i SvD 17/6 2019
  Sexuellt ofredande, grooming och andra former av sexualbrott är förkastliga, oavsett var i samhället de sker. Reportageserien som Svenska Dagbladet har publicerat i veckan visar att det finns mycket kvar att göra. Den sätter fingret på en otroligt viktig fråga där Stockholm Pride redan innan SvD:s reportage tagit tydliga steg de senaste åren. Vi har […]
 • Musikvideon till årets låt ”When we are free”
  Här är äntligen årets låt When we are free med Daniel Mauricio, video av Nikeisha Andersson!
 • Ang artikel i SvD 17/6
  Den artikel som 17/6 publicerades I SvD pekar ut en “chef inom Stockholm Pride” som skyldig till s.k “grooming”, vilket är en brottslig handling. Styrelse och ledning för Stockholm Pride har för närvarande ingen vetskap om kopplingen mellan mannen i artikeln och Stockholm Pride. Skulle det visa sig att det är en person verksam inom […]
 • Pride House på Clarion Stockholm
  Foto Nordic Choice Hotels Nordic Choice Hotels är årets första Guldpartner för Stockholm Pride och utökar därmed sitt engagemang från tidigare år. I och med det kommer också Clarion Stockholm vid Skanstull att vara platsen för årets Pride House med seminarier, samtal och workshops med start måndag 29 juli.
 • Årets Dogtag
  Foto Katriina Mäkinen Mariette Hansson är tillsammans med kusinen Jenny Hansson designer av årets dogtag till Stockholm Pride. Smycket heter ”Lovebeats” med budskapet ”Press play – love can’t wait”.
 • Årets tema – Vi Behövs
  Vi har kämpat, ifrågasatt, protesterat och älskat för de rättigheter som hbtq-personer har idag. Vi behövs för alla som tvekar att våga vara den de är, för vårt community. För att ta oss framåt tillsammans behövs vi allihop. Ordförande Vix Herjeryd om temat Vi Behövs:  ”Årets tema är valt som ett avstamp i samtiden där […]
 • Året låt med Daniel Mauricio
  Foto Erik Lundback
 • Weather Girls till Pride Park!
  Foto Armin Rahn Agency & Management I sommar kommer det att regna män och andra hits från de legendariska väderflickorna på stora scenen i Pride Park, halleluja!
 • Melanie C med stor drag-cabaret-show till Pride Park
  Foto Noisy Kitchen Agency Dags att Spice upp your life igen, Melanie C kommer till Stockholm Pride och visar att hon är så mycket mer än Sporty Spice. Publiken kan förbereda sig på dans, drag och hits. Och en å annan Adidasbyxa i ny tappning.
 • Nu kan du anmäla dig till Pride Park, Parad och House
  Foto Olav Holten Äntligen öppnar vi anmälningarna till er som gör festivalen, utställare i Pride Park, medverkande i Pride House och ekipage i Pride Parad.
DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska