Alla våra nördar, hör upp, hela dagen mellan 10:00 – 22:00 kan du spendera på QueerCon som arrangeras av QueerNördarna på Brygghuset. Det kommer att bjudas på massor av spel, både digitala och lajv, brädspel och rollspel. Även spännande föreläsningar och workshops om bland annat cosplay och anime hålls och mycket, mycket mer!

Är du oinvigd eller vill back to basics kan du komma och lyssna på Förstå hbtq klockan 13:00 – 14:45 hos SEB i Kungsträdgården. Seminariet tar upp grundläggande begrepp, konsekvenserna av samhällets normer och tips för ett öppnare och mer accepterande samhälle. Glöm inte att anmäla dig!

#Mellomartin bjuder på tonvis med schlagerpepp på schlagerkvällens förfest som hålls på Clarion terrassen med start klockan 16:00. Regnbåge och schlagertoner, allt från Siw Malmkvist till Alcazar, vad väntar du på? Släng på dig boan och dansa dit.

Ta av dig in på underkläderna och shakea loss för det är dags för den legendariska Underklädesfesten på Debaser Strand 21:00 – 03:00. Inga kläder = ingen attityd = glädjen är total! Ett omtalat, älskat och efterlängtat event och alla vill vara där, så glöm inte att gå dit i tid! Vill du hellre behålla kläderna på eller kommer du inte in på Underklädesfesten kan du dra till Eurovision After Party på Berns. En hemlig Eurovisionartist utlovas och det är fri entré från 22:00 ända till klockan 05:00.

Foto: Katriina Mäkinen

Det här händer i Pride City

RSS Pride City idag

 • Weather Girls till Pride Park!
  I sommar kommer det att regna män och andra hits från de legendariska väderflickorna på stora scenen i Pride Park, halleluja!
 • Melanie C med stor drag-cabaret-show till Pride Park
  Dags att Spice upp your life igen, Melanie C kommer till Stockholm Pride och visar att hon är så mycket mer än Sporty Spice. Publiken kan förbereda sig på dans, drag och hits. Och en å annan Adidasbyxa i ny tappning.
 • Nu kan du anmäla dig till Pride Park, Parad och House
  Äntligen öppnar vi anmälningarna till er som gör festivalen, utställare i Pride Park, medverkande i Pride House och ekipage i Pride Parad.
 • Icona Pop till invigningen av Pride Park
  Nej, det är inget aprilskämt, elektropop-duon kommer till Pride Park med sin hitkavalkad och förgyller invigningskvällen onsdagen 31 juli. Äntligen får Caroline och Aino dansa loss med Pridepubliken!
 • Village People till Pride Park
  Discon är långt ifrån död, Village People kommer och slår ner som en glitterbomb i Pride Park på fredagen den 2/8 i Pride Park!
 • Pussy Riot till Pride Park
  Det ständigt aktuella aktivist-punkbandet och konstnärsgruppen Pussy Riot ger en full konsert på stora scenen i Pride Park under lördagen på årets festival. Publiken kan vänta sig en gränsöverskridande show med artvisuals och musik som inte skyr de mörka aspekterna av samtiden.
 • Gunn Lundemo är årets scenproducent
  Vi är superglada att presentera festfixaren och DJ’n Gunn Lundemo som årets producent för scenprogrammet. ”Jag vill satsa mer på mångfald och lyfta olika grupper som historiskt sätt inte har uppmärksammats lika mycket, exempelvis människor med funktionsvariation, transpersoner, artister från Sapmi mm” säger Gunn. Redan nästa vecka kommer vi gå ut med de första namnen […]
 • Ny styrelse för Stockholm Pride
  Under söndagen 24/2 höll föreningen Stockholm Pride årsmöte på Studentpalatset i Stockholm för sina medlemmar. Mötet innehöll val av styrelse och valberedning, genomgång av EuroPride 2018, det goda ekonomiska resultatet och en ny verksamhetsstrategi framåt. Efter ett späckat år med EuroPride tillsammans med West Pride fanns det mycket att berätta och lyfta från verksamhetsberättelsen. I […]
 • Kompletterande handlingar för årsmöte 24/2 2019
  Här hittar du kompletterande handlingar och praktisk information inför årsmötet söndag 24/2 2019 klockan 14.00 på Studentpalatset. Hjärtligt välkomna alla medlemmar hälsar styrelsen!
 • Festivalbiljetter 2 för 1
  STOCKHOLM PRIDE. Sen julklapp? Nyårspresent? Nu under jul-, och nyårshelgen har vi kampanjpris på festivalbiljetter till i sommar, köp 2 betala för 1.
DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska