Alla våra nördar, hör upp, hela dagen mellan 10:00 – 22:00 kan du spendera på QueerCon som arrangeras av QueerNördarna på Brygghuset. Det kommer att bjudas på massor av spel, både digitala och lajv, brädspel och rollspel. Även spännande föreläsningar och workshops om bland annat cosplay och anime hålls och mycket, mycket mer!

Är du oinvigd eller vill back to basics kan du komma och lyssna på Förstå hbtq klockan 13:00 – 14:45 hos SEB i Kungsträdgården. Seminariet tar upp grundläggande begrepp, konsekvenserna av samhällets normer och tips för ett öppnare och mer accepterande samhälle. Glöm inte att anmäla dig!

#Mellomartin bjuder på tonvis med schlagerpepp på schlagerkvällens förfest som hålls på Clarion terrassen med start klockan 16:00. Regnbåge och schlagertoner, allt från Siw Malmkvist till Alcazar, vad väntar du på? Släng på dig boan och dansa dit.

Ta av dig in på underkläderna och shakea loss för det är dags för den legendariska Underklädesfesten på Debaser Strand 21:00 – 03:00. Inga kläder = ingen attityd = glädjen är total! Ett omtalat, älskat och efterlängtat event och alla vill vara där, så glöm inte att gå dit i tid! Vill du hellre behålla kläderna på eller kommer du inte in på Underklädesfesten kan du dra till Eurovision After Party på Berns. En hemlig Eurovisionartist utlovas och det är fri entré från 22:00 ända till klockan 05:00.

Foto: Katriina Mäkinen

Det här händer i Pride City

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska