Regnbågen är namnet på den nya scenen i Pride Park som breddar utbudet inför årets Stockholm Pride. Med standup, poesi, punk, teater och mycket annat kommer det att vara full aktivitet från det att Pride Park öppnar.   

Standup med Pernilla Hammargren, musik quiz med Jumne, poetry slam med Yolanda Bohm, Allsång med Josefin Johansson, legendariska punkbandet Strula med Siri och teater från Riksteatern. Det är bara ett axplock av vad Regnbågen kommer erbjuda under veckan.

-Vi är en festival för alla och breddar nu programmet i Pride Park med en ny scen och ett intimare program där man kommer nära de som uppträder. Det innebär alltså att det i år kommer pågå scenaktiviteter redan från det Pride Park öppnar tills stängning, alla dagar och för alla åldrar, säger Christian Gerdes, festivalchef för Stockholm Pride.

Förutom Regnbågen kommer självklart publikfavoriten Kinky Kvarteret att ha ett scenprogram med uppvisningar, prova-på-aktiviteter och andra spännande lekar.

Även aktiviteter för de allra yngsta besökarna kommer finnas i Pride Park. I ett samarbete med Friluftsfrämjandet och Bonniers är det barnaktiviteter under onsdag, torsdag och fredag vid Pride Kids Huset.

Upptäck hela programmet på program.stockholmpride.org.

Stockholm Pride Park har följande öppettider:
Onsdag 1 Augusti: 15.30 – 00.00
Torsdag 2 Augusti: 14.00 – 00.00
Fredag 3 Augusti: 14.00 – 01.00
Lördag 4 Augusti: 14.00- 01.00

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska