Andra dagen i Pride Park öppnar vi grindarna och släpper in er klockan 14:00 med massor av händelser både i parken och inne i Kinkykvarteret. I Vombats boktält blir det sagostund där Hanna Bratt läser ur boken Prinsen och Pojken.

För att värma upp stämband och humör inför en musikfull afton kan du droppa förbi Regnbågen mellan klockan 16:00 – 18:00. Där är det musikquiz med Jumne. Det har lovats att ingen Håkan Hellström eller Kent ska spelas. Allmänt känt är också att den som fuskar i det här skönsjungande, svåra och roliga musikquizet kommer att hånas offentligt.

Från och med klockan 18:00 övertas Stora Scenen av musikakt efter musikakt. Först ut är Sveriges Radio P2 med sin populära Opera sing-a-long med bland andra Rickard Söderberg. Två timmar senare är det traditionsenligt dags för Pride Parks schlagerkväll. I år är det riktig råschlager med bl a Claes-Johan ”CJ” Larsson och Elisabeth Andreassen som guidar er genom uppträdanden av Lotta EngbergAce Wilder, Poli Genova, Bobbysocks, Sarek, Hanne Krogh med fler.

Inne i Kinkykvarteret utlovas det som alla dagar prova-på-hörnor och event. Vill du ha en blandning av praktisk och teoretisk kunskap rekommenderar vi Club Wish workshop Needle Play klockan 18:30 i salen. Och vem tycker inte om att titta på vackra, glittrande och sexiga människor och saker? Så varför inte dyka upp på Chambers of Loves modevisning 19:30 på Kinkykvarterets scen.

Foto: Julius Lindblom

Det här händer i Pride Park

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska