Parksäkerhet söker volontärer till för Pride Park.

Som säkerhetsvolontär är du många gånger en av de första som besökaren träffar inom Stockholm Pride. Vi har hand om huvudentré och artistentré. Det handlar om att säkerställa att rätt personer kommer in på rätt ställe och även visitation. Detta innebär att vara ansiktet utåt mot besökaren och leverera bra service.

Som säkerhetsvolontär kommer du tillsammans med andra i teambaserade skift i där man alltid en eller flera gruppledare eller shiftleaders som kan hjälpa till med arbetet och ta beslut vid behov.

Vi tror att du gillar att arbeta i ett högt tempo. Utöver det är du tillmötesgående och gillar att träffa nya människor.

Säkerhetsvolontärens uppdrag: Inom parksäkerhet kommer vi arbete inom främst tre områden. – Huvudentré Här ser vi till att rätt personer kommer in, det vill säga de som har betalt eller på annat sätt kan visa att de har rätt att vistas i området. Man kontrollerar band och visiterar.

  • Artistsäkerhet Här ser vi till att rätt personer kommer in, det vill säga de som har betalt eller på annat sätt kan visa att de har rätt att vistas i området. Man kontrollerar band och visiterar. Här kommer även alla utställare som skall träffa utställarservice, så inom detta område är service är ledord!
  • Scensäkerhet Här ser vi till att inga obehöriga kommer in på scenområdet, tar hand om trycket av publik framme vid kravallen. Man ser väldigt få framträdanden, men man hör dem bättre!

Vi ser gärna att du har jobbat inom Pride förut och därmed känner till våra besökare. Har du tidigare erfarenhet inom säkerhet eller service är detta ett plus!

Välkommen med din ansökan på http://www.stockholmpride.org/engagera-dig/volontar/.

Vi ses i sommar!

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska