Foto: Hamed Alizadeh

Gillar du motion och lika rättigheter? Oavsett om du är en ivrig hurtbulle eller en lättsam joggare, anmäl dig nu till det andra årliga Run for Pride och fira hbtq-gemenskapen med oss! Loppet kommer att äga rum imorgon tisdagen den 31 juli 2018 i en av Stockholms charmigaste stadsdelar – Djurgården kommer då att förvandlas till en färgsprakande plats med fokus på glädje, fest och gemenskap.

Med framträdanden av DJ Leo B, Evelina Olsén med flera, samt andra överraskningar, förväntas evenemanget locka över 1000 deltagare. Med valet av en bana på 5km eller 10km och professionell tidtagning i samarbete med Racetimer kommer du att kunna delta i ett lopp där “glädje går före prestation.” Loppet hålls inte bara i ett sport- och underhållningssyfte, utan också för en god gärning. För varje betald anmälningsavgift ges 100 kronor till Regnbågsfonden. Pengarna kommer att gå till att stödja deras uppdrag att hjälpa hbtq-personer runt om i världen.

Run for Pride är arrangerat av Strong Media Group AB och Open Action STHLM, som stöds av Stockholms Frontrunners truck. Run for Pride äger rum i samband med EuroPride Stockholm den 27 juli till 5 augusti och är ett bra sätt att börja ta del av festligheterna.

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska