KOM MED I PROGRAMMET

Vi vill förvandla hela Stockholm till en stor Pridefestival. Vi uppmuntrar och marknadsför alla de aktiviteter med hbtq-fokus som sker i staden utanför Stockholm Prides egna arenor EuroPride House och EuroPride Park före, under och efter EuroPride (27 juli-5 augusti 2018).

En aktivitet röra sig om allt från fester till seminarier, utställningar eller religiösa aktiviteter med det gemensamma temat hbtq.

Marknadsföring av evenemang görs via Stockholm Prides och vi vissa fall EuroPride 2018:s digitala kanaler (webbplats, programdatabas och sociala medier). Under festivalveckan når vår webbplats 45 000 besökare per dag, varav 20 % är internationella.

Inför festivalveckan ger Metro Stockholm ut en särskild Pridebilaga som uppmärksammar festivalens alla delar och självklart även delar av det generella programmet.

I bilagan finns det möjlighet att medverka på olika sätt, t ex att omnämnas i Prides redaktionella material eller av Metro köpa annonsplats. Bilagan är ett mycket bra, och relevant, skyltfönster att synas i som inte bör missas!

Att registrera en programpunkt i programdatabasen är kostnadsfritt. Du behöver alltså inte betala något för att din aktivitet/dina aktiviteter marknadsförs att de äger rum under EuroPride 2018.

Kontakt
[email protected]

Mer info om anmälan i vår anmälansguide

Anmälningsguiden innehåller steg-för-steg-information om hur du registrerar en programpunkt.

Frågor om programmet?

Om du har frågor om Stockholm Prides program kan du kontakta oss på [email protected]

Mervärde genom rabatter

Vill skapa mervärde för Stockholm Prides festivalbesökare genom att koppla rabatter och erbjudanden till kunder som har festivalarmband? Kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig vidare!

Bli officiell partner?

Som företag, organisation eller myndighet har du också möjligheten att bli officiell partner eller supporter till Stockholm Pride. Om du har frågor kontakta oss på [email protected].

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska