Vilket är ditt första Prideminne?
Mitt första, och bästa, Prideminne är när jag var på min första Pridefestival. Jag var 22 år och dragade för första gången. Jag och min dragmother Shade Bornbitter fick äran att gå upp på Stora Scenen och vara backstage i Pride Park. Hela den veckan var magisk!

Vad kommer du att göra något i år under EuroPride?
Jag kommer ha fullt upp under. Dels börjar jag repa nästa produktion på Riksteatern där jag jobbar, men även ha lite gigs med min dragpersona Carnita Molida. Jag ska gästspela min monolog Zebrafinken på Unga klara i EuroPride House den 3 augusti, och läsa böcker under programounkteb ”Bland Drakar och Dragqueens” där också. Sen ska jag och min dragmother DJ:a, en årlig tradition vi har på klubb Mums Mums som är på Debaser Strand i år, på lördagen.

Vilket är bästa stället att ta sin dejt till i Stockholm?
Oj, svårt. Finns så många ställen. Men skulle nog säga Bouquerian i Modo gallerian. Så bra tapas som man kan dela. Sharing is caring!

Vart är du helst en sommarnatt i Stockholm?
Jag är nog helst på hemmafest hos min kompis och dricker mousserande vin eller hemmagjord sangria på cava, ute på balkongen med fin utsikt och prata om kärlek och livet i timmar.

Vad får en inte missa under EuroPride?
Det finns så många olika sätt att uppleva den på, men jag tycker det är bäst när man är där saker händer. Det finns ju allt från panelsamtal till roliga fester. Jag skulle kombinera de två och har ett gott sällskap med mig.

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska