Vad betyder Pride för dig?
Pride är både fest och allvar. Precis som livet. Vi har debatter och seminarium i EuroPride House, vi har gala och glitter med sång och musik i EuroPride Park och vi manifesterar i EuroPride Paraden. Personligt så är Pride en möjlighet för mig att ge tillbaka till den rörelse som kämpat och kämpar för att båda mina barn ska ha samma rättigheter.

 Vad jobbar du med under EuroPride?
Jag började som Housevolontär för 6 år sedan. I år är jag verksamhetschef för EuroPride House Stockholm.

Vad är det bästa med att jobba med Stockholm Pride?
Det allra, allra bästa är mina vänner som jag gör festivalen med och alla besökare. Alla vi volontärer som lägger av sin fritid för att skapa nordens största Pridfestival är vackert.

 Vad får en inte missa under Pride i Stockholm?
Är man en första gångs besökare bör man inte missa EuroPride House som öppnar imorgon. Det finns något för alla. Den stora paraden – den ska man inte missa. Att följa eller gå tillsammans med över 50 000 medmänniskor som manifesterar kärlek och allas lika värde i Paraden ger mig gåshud nu när jag berättar om det.

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska