Vad betyder Pride för dig?
För mig är Pride en plats där olikheterna är våra styrkor. På Pride ges vi möjligheten att lära oss mer om varandra och skapa förståelse, vare sig det handlar om livsstil, politik, kultur eller identitet och läggning. Det betyder oerhört mycket. Pride för mig har betytt vänner över hela världens som gjort mig snällare, klokare och friare som människa.

Ditt bästa Pride-minne?
Oj, det är så många att jag inte kan välja men jag måste nog säga att de flesta involverar arbetet som volontär där du träffar vänner för livet och där du förutom hårt arbete kan förvänta dig skratt, gråt och massor av kärlek.

Vad kommer du att göra i år under EuroPride?
Jag gör mitt första Pride utanför styrelsen så jag ska bara njuta av att se EuroPride bli verklighet. För mig innehåller den bästa pridedagen lite av allt; börja i House, hänga vidare i parken där man kan prata med utställare och käka gott och att sen avsluta sent med goda vänner i någon av barerna. I år lär det även bli att spana in Human Rights Conference!

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska