Även på lördagen är den nya scenen Regnbågen rätt ställe för dig som vill njuta av musik redan under eftermiddagen. Först ut, klockan 16:00, är Östersundsduon Erika och Sofia, vars finstämda musik handlar om hur viktigt det är att aldrig ge upp sina drömmar. Multikreatören Albin Eidhagen kommer klockan 16:50 och tar med publiken på en känslomässig berg- och dalbana med sina utlämnande texter. Maija HomHom äntrar sen scenen klockan och vi kommer säkert att få höra henne spela Skyskrapor, låten med vilken hon vann musiktävlingen P4 Nästa. Klockan 22.00 är det Sandra Vilppala. I kväll är det Regnbågsscenen som avslutar kvällen med St Andreas mellan midnatt och parkens stängning.

Vill du veta mer om juridiken kring surrogatmoderskap, då ska du gå till Tammuz Nordics tält där Staffan Sörenson från Napoleon Jurister AB under hela dagen berättar om vilka regler som gäller.

För de mingelsugna rekommenderas Champagnebaren, där alla årets Mr. Gay Europe-deltagare kommer att finnas kl. 18:00, då vinnaren utses. Andra vinnare koras från Stora scenen klockan 18:30, då delas pris ut till de bästa paradekipagen och till Miss Pride 2017. Detta är också tillfället att delta i årets volontäravtackning och ge en rungande applåd till alla de som har gjort årets festival möjlig.

Den stora avslutningsgalan Pride Park Closing Party börjar klockan 19:00, då Shirley Clamp och Sean Kelly guidar oss genom årtionden av dansanta klubbhits tillsammans med artister som Molly Pettersson Hammar, Dj Aron med Beth Sacks och Melissa Totten. Med allt glitter vi har kvar och massor av kärlek avslutar vi årets Stockholm Pride. Räkna med hög stämning, räkna med jubel, räkna med party!

Imorgon avslutar vi festivalen med Stockholm Pride-dagen på Gröna Lund!

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska