Pride Kids

I år kommer det finnas extra mycket att göra för alla barn och familjer på Stockholm Pride. I Pride Kids-området i Pride Park bjuds det bland annat på shower, interaktiv teater, maskeradtema, lekhörna, fotografering, pyssel, ansiktsmålning, allsång och gästartister.

Varje dag ges flera teater- och musikalföreställningar av ideella teatergruppen Teater Najkit. Man kan här även träffa och leka med Pride Kids egen maskot Super-Pandan.

För de allra minsta finns en lugn oas där föräldrar med barn kan pusta ut, värma mat i micro, byta blöja eller bara vila benen en stund. Lugna rummet är öppet till kl. 21:30 alla dagar.

Välkomna!

Stolt – årets officiella Stockholm Pride Kids-låt

”Det är kärleken som är kärnan i familjen, och de band som finns mellan familjemedlemmarna, oavsett hur familjens sammansättning ser ut”. Så beskriver AnnaCarin Blomberg budskapet i årets Stockholm Pride Kids-låt ”Stolt”.

Teater Najkit presenterar årets upplaga av Pride Kids

I år kommer det finnas extra mycket att göra för alla barn och familjer på Stockholm Pride. Pride Kids satsar stort med bland annat shower, teater, maskeradtema, lekhörna, fotografering, pyssel och ansiktsmålning.

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska