På måndag 13:00 öppnar vi upp portarna till Pride House och fem dagar fullspäckade med intressanta, givande och roliga programpunkter. Bland annat så kommer Stockholm Pride varje dag att lyfta en fråga inom årets tema Vem bestämmer? Kanske vill du starta måndagen med det första panelsamtalet som kretsar kring frågan Vem bestämmer i din familj? För vem bestämmer om du ska komma ut? Och vem bestämmer om du ska behöva svara på frågan ”Hur skaffar ni barn”? På kampanjsidan kan du ställa dina egna frågor och ta del av andras funderingar.

Klockan två hittar du Polycommunity Stockholm i Marionettens lokal där de pratar Poly för nybörjare – Vem bestämmer? Här kan du få svar på dina frågor och funderingar om vad poly innebär och vad relationsanarki är, bland annat.

Eller kanske du går och undrar över hur långt vår regering kommit med sin HBT-policy som lades fram 2014? I hörsalen uppdateras du om vad som gjorts hittills och hur det har gått under de gångna två åren!

Vi tar makten tillbaka är en workshop arrangerad av Amnesty Stockholms HBTQ-grupp där fokus ligger på att du är den som bestämmer över dig själv. Var med och skapa en guide över hur du tar tillbaka makten!

Klockan 17:00 intar Unionen Kafé Klara för att diskutera diskriminering i arbetslivet. Vem bestämmer vilka kläder du får bära på jobbet? är en programpunkt som kommer ta upp det förbud mot diskriminering som har ett samband med könsöversskridande identitet eller uttryck som gäller idag. Var med och tyck till, fråga och diskutera om din arbetsgivare har rätt att hoppa på dig och din frihet i att kunna välja olika könsuttryck genom kläderna du har på dig.

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska