Foto: Julius Lindbom

Starta dagen med en pilgrimsvandring tillsammans med Svenska kyrkan. Vandringen går från Tyresö kyrka till S:t Jakobs kyrka i Kungsträdgården under temat: Gör inte skillnad på människor!

Passa på att gå på visningen  ”Kan man vara mer hetero än kungen?” i Livrustkammaren. Utställningen belyser Sveriges kungliga historia där vi undersöker kungamaktens uttryck i förhållande till dagens heterosexuella norm. Vi kikar bland annat på exempel som Gustav III, Kristina och Erik XIV.

Plocka fram den lilla nörden i dig och gå på brädspelskväll i Hägersten. Det kommer att dukas upp ett smörgåsbord med bra och lättlärda brädspel för de flesta smaker. Perfekt för både erfarna brädspelare och dig som vill testa för första gången. Anordnas av Sverok Stockholm.

Är du mer av en schlagernörd får du inte missa WONK Stockholm som kör 100% schlager med fantastiska dragshowgruppen Tranzmission från Göteborg. Garanterat party utlovas!

Missa inte heller Candy Pride, Stockholms största gayklubb som arrangerar sin årliga XXL show. Fyra dansgolv, fullt hus och galet party garanteras. Större än någonsin för att vi alla ska få plats att fira Pride tillsammans.

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska