Ibland är det svårt att sålla ut vad man ska fylla sin dag med, speciellt när det händer så mycket spännande saker som det gör i Pride City under tisdagen. Därför plockar vi ut några godbitar ur programmet du kan gå på om beslutsångesten gripit tag i dig.

Varför inte börja tisdagen med att gå på utställning? Dansmuseet lyfter fram mäns plats i danshistorien genom utställningen Dancing Men. Efter det kan du ta vägen förbi StaDemonia Tattoo Stockholm. Även de har en utställning, men framförallt kan du ta tillfället i akt att själv pryda dig med ett litet konstverk. Veckan till ära erbjuder de speciella Prideprints.

När tatueringen har torkat in eller är väl inplastad tycker vi att ett poolparty passar utmärkt att gå på. Clarion Hotel Sign har under veckan flera Pride Pool Partyn med unika DJs och olika teman. Vill du inte dansa i poolen kanske en löprunda är något för dig. Hbtq-idrottsföreningen Stockholm Frontrunners värmer upp och springer eller går sen ut på Stockholms gator i samlad trupp från Zinkensdamms IP.

Bra kvällar mitt i veckan vill man avsluta med film. Därför tycker vi att du ska passa på att gå på Zitas nattliga visning av The Rocky Horror Picture Show. Och varför inte ta med dig lite egen utstyrsel och rekvisita för att matcha filmen! Vill du hitta på ännu fler saker kan du såklart bläddra igenom Pride Citys program.

Foto: Olav Holten

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska