Moxy Stockholm med Anna Högkil i spetsen serverar dig allt från äkta festivalburgare till ostron i EuroPride Park Stockholm. I år har man tänkt större och bjuder på nya specialiteter.

Moxy håller i många av restaurangtälten i år, hur har arbetet med det varit?
”Så kul, jag har gjort det här tillsammans med Hayden från Patricia och vi jobbar superbra tillsammans. Vi stöttar och pushar varandra. Vi längtar efter att få möta alla besökare, kollegor och volontärer i EuroPride Park,” säger Anna.

Det är några nya restaurangkoncept i år, berätta!
”Jag har verkligen tänkt på det här tidigare år också, men nu i år så har jag lärt känna fröken Mussla som bor granne med mig. Vi har slagit ihop oss och nu kommer vi i Champagnebaren varje dag ha Blue Oyster bar kl 17-19. Där vi kommer servera pinfärska ostron med hjälp av Fredagsrakan.se som ägs av självaste fröken Mussla. Och för dem som inte gillar ostron finns en skagenbaguette. Det är just lyx o glam vi är ute efter och det passar så fint med champagne och ostron!”

Sen kommer ni också ha ett pizzaställe?
”Ja, Moxy Pizza. Vi kommer servera hela och halva pizzor, god dryck. En av specialarna heter Pizza Lesbiana. Sen har vi en riktigt bra DJ line-up i det här tältet också. DJ Pamela, DJ Felicia och många fler kommer spela så fort det är tyst på Stora Scenen.”

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska