Foto: Julia Lindemalm/Sveriges Radio

Dagen innan avslutningsdagen vill vi ge er något utav det bästa att se och höra inne i parken. Förra årets premiär av Opera sing-a-long undertecknad Rickard Söderberg är tillbaka för att överösa er med kända operastycken att sjunga med i!

Rickard Söderberg har tagit oss med storm om och om igen, i olika forum och på olika scener. En av de starkast lysande operastjärnorna kommer till Pride Park även i år. Hemliga gäster har utlovats av Rickard själv, som ska stämma upp tillsammans med er från stora scenen.

Efter förra årets sing-a-long i Pride Park kallade kulturpersonligheten Stefan Ingvarsson det för ”Årets kulturhändelse”. Vi tror på att Rickard och kören i parken (alltså ni besökare) kan återskapa den känslan även i år. På fredag utlovar Rickard tillsammans med Sveriges Radio P2 klassiska stycken från bland annat Carmen och Trollflöjten. Vi gissar på en del gåshud, skönsång och en väldigt peppad stämning. Glitter och glamour är något som alltid är självklart i parken!

Missade du förra året? Hörde bara talas om det för att hela stan pratade om det? Eller kanske stod du mitt i publikhavet och sjöng tillsammans med Rickard och hela Pride Park-kören till toner av Carmen och Läderlappen och bara måste göra om det? Missa inte när Rickard intar stora scenen på fredag 19:00 då! Vare sig du tycker att du kan sjunga opera eller inte, hört och sett det innan eller ej, kommer du inte att gå härifrån besviken. Bara kanske lite hes, med det är en risk värd att ta.

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska