Äntligen öppnar vi anmälningarna till er som gör festivalen, utställare i Pride Park, medverkande i Pride House och ekipage i Pride Parad.

Pride Park
Välkommen att anmäla ditt intresse för att vara utställare i Pride Park 2019. Årets park kommer som tidigare år äga rum på Östermalms IP mellan 31 juli och 3 augusti.

Intresseanmälan sker via länken nedan, blir du godkänd som utställare får du sedan ett bekräftelsemail av oss med ett avtal. Därefter får du också inlogg till vår webbshop, men du kan redan nu titta på priser och information om du vill planera tält och inredning. Spana in vår webbshop här

Save the date! Onsdagen 8 maj kl. 12:00-14:00 bjuds alla blivande utställare, sponsorer, restauratörer och food trucks in till Östermalms IP för en träff med oss på Stockholm Pride och Frans August som är vår tältleverantör.
Intresseanmälan Utställare Pride Park

Vi vill även ge utställare från mindre organisationer och företag möjlighet att delta i Pride Park i vårt gemensamma Mässtält. Här får utställaren tillgång till ca 4 kvadratmeter, ett bord och ett eluttag. I mässtältet kan du hyra plats en av dagarna som parken är öppen.
Intresseanmälan Mässtältet

Pride House
Var Pride House kommer att hålla till i år är ännu inte klart. Vi lovar dock att vi kommer ha ett hus fullt av seminarier, möten och spännande talare så du kan redan nu anmäla ditt intresse för att anordna en programpunkt.
Intresseanmälan Pride House

Pride Parad
Oavsett om du är ett gående ekipage eller har en hel lastbil, kom och förgyll vår rekordstora parad 3 augusti!
Intresseanmälan Pride Parad

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska