Nu kan du anmäla en programpunkt till EuroPride House i Stockholm! Hur går jag då tillväga för att anmäla min programpunkt?

Här nedan finner ni en länk som leder er till ett anmälningsformulär för arrangörer. Där anmäler ni er, ert företag eller er organisation som arrangör. Efter att detta är gjort kommer ni inom 72 timmar att få ett mail med en kod. Detta är er anmälningskod. Så fort ni ska göra en programpunktsanmälan för just er organisation ska ni använda denna anmälningskod samt ert namn (privatperson) eller organisationsnamn (organisation). I mailet finns det också med en länk till formuläret där ni kan anmäla era programpunkter.

Ni kommer att få ett digitalt avtal skickat till er, via en tjänst som heter Scrive, när ni anmält er organisation. Detta avtal måste signeras. Om ni inte har möjlighet att ta emot avtalet digitalt ber vi er kontakta oss. Vi godkänner inte era programpunkter om avtalet inte är signerat.

Kostnaden för att hålla programpunkter är 2750 kr. Detta gäller endast arrangörer med en omsättning på 250 000 kr eller mer per år samt samtliga partier som ställer upp i allmänna val i Sverige 2018.

Sista dag för anmälan an en programpunkt är 31 maj. Tänk på att du behöver ha signerat avtalet innan du kan anmäla en programpunkt.

Om EuroPride House

Där EuroPride Park är den pulserande kroppen som dansar och firar kärleken och alla människors lika värde är EuroPride House Stockholm Prides själ, hjärna och hjärta. Även i år är Pride House på Kulturhuset Stadsteatern vid Sergels torg med ett fullspäckat program med seminarier, föreläsnignar och workshops. Dessutom anordnas en konferens om mänskliga rättigheter som ett led i firandet av EuroPride.

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska