Nu kan du anmäla dig som utställare i EuroPride Park i Stockholm! Här finns information om hur du gör.

Gör som många andra genom åren – var en utställare i EuroPride Park och visa solidaritet och engagemang i mångfaldsfrågor. Nedan finns en länk till ett anmälningsformulär som du kan använda för att anmäla en organisation, myndighet eller ett företag som utställare till EuroPride Park i Stockholm. I formuläret kommer du att behöva ange en rad olika uppgifter om din organisation, så kom ihåg att ha denna information tillgänglig.

Anmälningsavgiften är 5 000 kr. Det är en god idé att anmäla sig tidigt, eftersom priset kommer att höjas i två steg. Den 15 juni höjs priset i ett första steg och den 15 juli höjs priset ytterligare.

Som utställare kan man vända sig till vår webshop för utställare, där man kan beställa tält och utrustning som behövs i parken. Vi har satt ihop tältpaket med de vanligaste alternativen, men du kan som utställare även anpassa din beställning så att den passar dina behov.

 

Om EuroPride Park

EuroPride Park är festivalens hjärta, där festivalbesökare, utställare, artister och volontärer samlas för att tillsammans skapa Stockholms största festival! Under Prideveckan får festivalområdet på Östermalms IP över 30 000 besökare varav ca 9 000 finns på plats samtidigt. Onsdagen har blivit den folkliga inbjudande kväll då Pride Park invigs. För att så många som möjligt ska kunna delta har onsdagen ett extra lågt inträde.

Att vara utställare i Stockholm Pride Park innebär att organisationer och företag får vara en del av Nordens största hbtq-festival och ta ställning för hbtq-personers lika rätt och rättigheter, samtidigt som möjlighet till att interagera med de 10 000-tals besökarna.

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska