Dags att Spice upp your life igen, Melanie C kommer till Stockholm Pride och visar att hon är så mycket mer än Sporty Spice. Publiken kan förbereda sig på dans, drag och hits. Och en å annan Adidasbyxa i ny tappning.

Melanie C och klubb-cabaret-kollektivet Sink the Pink kommer att ge en oförglömlig show på stora scenen i Pride Park på onsdagen 31 juli. Sink the Pink leds av Glyn Fussel som för 10 år sedan formade klubbformatet med en vän efter ännu en besviken utekväll i London. De ville inkludera hela communityt och göra en mix av drag, hemmafest, cabaret och klubb. Glyn och Melanie C är också gamla vänner som nu satt ihop en väldigt speciell show som kommer att turnera på Pridefestivaler världen runt i sommar med ett stopp i Pride Park i Stockholm.

“Det här är en dröm som blivit sann, Sink the Pink är den mest inkluderande, roliga, fantastiska klubben som finns i London och vi tar med oss de bästa drag-artisterna för en väldigt speciell show” säger Melanie C om turnén.

 Glyn och Sink the Pink är helt uppenbart också exalterade över samarbetet

“Det är inte varje dag ett gäng dragqueens får dra ut på turné med en Spice Girl. Det här visar på Melanies stora stöd för HBTQ-communityt och vi skiter helt ärligt paljetter i extas över det här. Världen, här kommer vi!”

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska