BLI MEDLEM

Föreningen Stockholm Pride

Stockholm Pride är en ideell förening som utgörs av dess medlemmar. Här möts individer, föreningar och företag som vill verka för att förbättra hbtq-personers livssituation och rättigheter

Fördelar

Som medlem har du möjlighet att på ett demokratiskt sätt göra din röst hörd och påverka föreningens arbete oavsett om du är medlem i egenskap av privatperson, förening eller företag. Som förening eller företag är det dessutom ett ypperligt tillfälle att tydligt ta ställning för hbtq-personers rättigheter.

Att vara medlem i Föreningen Stockholm Pride är att bidra till bättre vardag och levnadsvillkor för hbtq-personer i Stockholm, i Sverige och i världen. Läs mer om Stockholm Prides internationella solidaritetsfond.

Ditt bidrag

Som medlem i Stockholm Pride bidrar du bland annat till:

 • Att påverka och upprätthålla en plattform för hbtqpersoner i Sverige
 • Att stå upp för mänskliga och demokratiska rättigheter
 • Föreningens ekonomiska stabilitet
 • Föreningens och Stockholm Pride Festivals fortlevnad

Bli medlem

Privatpersoner, föreningar och företag kan teckna medlemskap i Föreningen Stockholm Pride. För att ha rösträtt på medlems- och årsmöten behöver medlemsavgiften vara betalt senast tre (3) veckor innan mötet.

Medlemskap löses via kreditkort eller swish på Tickster som du når via länkarna nedan:

 • Medlemskap för privatperson kostar 100 kr. Privatpersoner har en (1) röst på föreningens medlemsmöten. Klicka här för att bli medlem som privatperson (sidan öppnas i ett nytt fönster).

   

 • Medlemskap för förening kostar 100 kr per påbörjat hundratal medlemmar, dock max 1000 kr. Föreningar har en (1) röst per påbörjat hundratal medlemmar, dock max tio (10) röster, på föreningens medlemsmöten. Klicka här för att bli medlem som förening (sidan öppnas i ett nytt fönster).

   

 • Medlemskap för företag kostar 1000 kr. Företag har en (1) röst på föreningens medlemsmöten. Klicka här för att bli medlem som företag (sidan öppnas i ett nytt fönster).

Vi rekommenderar att du klickar i rutan för ”Ja tack, jag vill gärna få information och erbjudanden från Stockholm Pride”. Genom att du klickar i denna ruta får vi dina kontaktuppgifter.

Om du inte klickar i denna ruta har vi inte någon möjlighet att kontakta dig och informera dig om bland annat medlemsmöten och medlemsträffar.

Fullmakt 

Fullmakt kan ges till en (1) person som gäller för en (1) person vid årsmöte, extra årsmöte eller annat tillfälle där en frånvarande medlem önskar att göra sin röst hörd eller föra sin talan i en sakfråga.

Frågor?

Om du har frågor om medlemskap i föreningen Stockholm Pride är du välkommen att kontakta oss via e-post på [email protected].

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska