Även i år har Kinkykvarteret en given plats i EuroPride Park Stockholm. Årets program kommer fullpackat med uppvisningar, workshops och samtal – här är ett litet smakprov av allt som händer.

Kinkykvarteret är ett eget område inne i EuroPride Park Stockholm som handlar helt om sex och sexualitet, mer specifikt om BDSM och fetischer. Kvarteret är en säker plats för lek, utforskande, uttryck och nyfikenhet. Området har en åldersgräns på 18+ men är i övrigt öppet för alla, oavsett om du är en expert eller bara nyfiken.

Ett flertal föreningar och klubbar kommer att finnas på plats för att svara på frågor, samtala och erbjuda möjligheten att prova på olika aktiviteter. Bland annat repbondage och möjligheten att köpa fetishkläder och sexleksaker. Utöver det har även King Kong en bar inne på området att hänga i och träffa likasinnade.

Över 60 olika programpunkter är med i år, vilket betyder att det kommer att hända något varje timme. Programmet för veckan innehåller bland annat James Lorien MacDonald som öppningstalar, Ylva Maria Thompson med programpunkten ”Yonicasting i teori och praktik”, Suzanne & Malinda pratar om ”Allt om strap-on sex” och Nicklas Dennermalm håller i punkten ”Ett piller istället för kondom?”.

Kinkykvarteres öppettider:
Onsdag 1/8: 15:30-00:00
Torsdag 2/8: 14:00-00:00
Fredag: 3/8 14:00-01:00
Lördag 4/8: 14:00-01:00

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska