Biljettkassan är den första mötespunkten mellan besökaren och Stockholm Pride. Vi hanterar biljettförsäljning, bandbyte av förköpta biljetter. Som första mötespunkt till besökaren behöver man kunna svara på alla typer av frågor om både festivalen men även frågor om området och Stockholm. Detta innebär att vara ansiktet-utåt mot besökaren och leverera bra service.

Som kassapersonal kommer du tillsammans med dina kollegor arbeta i teambaserade skift i både Pride House och Pride Park. Kassorna har ett högst varierande tempo och stundtals kan det vara hektiskt med snabba puckar och andra stunder finns det tid för nedvarvning. Till sin hjälp har man alltid en eller flera arbetsledare som kan hjälpa till med arbetet och ta beslut vid behov.

Rollen som kassapersonal innebär en hel del ansvar och vi arbetar givetvis aldrig ensamma. Arbetet sker enligt uppsatta rutiner, med fokusering på att leverera bra service till besökare samtidigt som det är viktigt att ha ordning på kassan. Utbildning sker i god tid inför första arbetspasset.

Vi tror att du gillar försäljning, ordning och reda samt att arbeta i ett högt tempo. Utöver det är du tillmötesgående och gillar att träffa nya människor.

Välkommen med din ansökan på http://www.stockholmpride.org/engagera-dig/volontar/.

Vi ses i sommar!

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska