Kinkykvarterets kommer i år att öppnas av den kanadensiska, homo- och transexuella komikern James Lorien MacDonald. Han har uppträtt över hela världen och är nu tillbaka i Sverige för att rivstarta Kinkykvarteret i EuroPride Park Stockholm. Med sig tar han surrealistiska berättelser om när kinksessioner inte riktigt gick som man hade tänkt sig och de mystiska, tvetydiga delarna med kön som vi inte annars snackar om.

Passande nog för EuroPride, är MacDonald halvt-finsk, halvt-skotsk, och helt kanadensisk. Han är grundaren för Feminist Comedy Nights i Helsingfors, där han också är baserad när han inte är på turné. I en intervju med Darkside, gav James oss ett smakprov på vad vi har att vänta oss på Kinkykvarterets första dag.

Jag har en riktigt bra historia om en ‘spreader bar’ och en incident i köket, men den får du höra live, säger James Lorien MacDonald.

Så se till att göra plats i ditt schema för denna glada, medelålders, transexuella kanadensaren, för det är definitivt inget du vill missa!

Kinkykvarteret är ett eget område inne i EuroPride Park Stockholm tillägnat BDSM- och fetish-scenen, och öppnar samtidigt som resten av parken den 1 augusti. Öppningen med James Lorien MacDonald är klockan 18.00.

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska