Foto: Daniel James

Pride Ung / Pride Family

Pride Ung

Pride Ung är till för alla ungdomar 13-25 år och erbjuder en mötesplats med spännande programpunkter där du som HBTQIA-ungdom kan träffas. Föreläsningar kommer att erbjudas på House och på Lava kommer det att finnas temadagar.

Pride Family

Nytt för i år är Pride Family som riktar sig till hela familjen, gammal som ung. Pride Family kommer att finnas in Parken och alla är välkomna! 

Mer information hittar ni i vårt program lite längre fram!

Lava

Välkommen till Lava, för dig mellan 14-25 år.

Lava ligger mitt i stan vid Sergels torg (T-Centralen) och här kan du, göra pins, måla, låna böcker, trycka tröjor och mycket mer. Lavas lokaler finns i Kulturhuset på våning 4 och vill du veta mer om vad du kan göra här eller tillgänglighet så kan du kolla på hemsidan, kontakta lava eller helt enkelt komma och titta själv. Säg gärna till personal om du undrar något eller har idéer på saker du skulle vilja göra. Lava är öppet nästan varje dag året runt och du är supervälkommen!

Foto: Frida Harenvall

Vill du engagera dig för unga under Stockholm Pride 2022?

Pride Ung söker nu organisationer och eller personer som vill vara med och bidra till programinnehållet. Alla idéer och tankar är välkomna. Målet är att tillsammans skapa ett skönt häng för våra ungdomar i Pride.

Volontär

I Stockholm Pride arbetar alla från styrelse till festivalledning och veckovolontär ideellt. En fantastiskt rolig, intensiv, utvecklande och inkluderande upplevelse som fått många engagerade volontärer att komma tillbaka år efter år.

Är du intresserad av att vara volontär för Ung/Kids kan du läsa mer på vår volontär sida, och anmäla dig via länk där!

Foto: Pelle Jansson