Ekonomikontoret är själva navet i Stockholm Prides ekonomi- och redovisningskedja kring festivalen och hanterar samtliga ekonomi- och redovisningsärenden strax före, under och strax efter själva festivalen. Detta innebär bland annat att vara en backoffice-funktion till både biljettkassor och utställarservice, vilket bland annat innefattar redovisning av entréband, biljetter och kassor, men även administrering av volontärers utlägg och förskott.

Som ekonomipersonal kommer du tillsammans med dina kollegor arbeta i teambaserade skift med att sköta redovisning och uppföljning. Ekonomikontoret har ett högst varierande tempo och stundtals kan det vara hektiskt med snabba puckar och andra stunder finns det tid för nedvarvning.

Rollen som ekonomipersonal innebär en hel del ansvar och vi arbetar givetvis aldrig ensamma. Arbetet sker enligt uppsatta rutiner, men det finns tillfällen då egna snabba beslut behöver tas utanför uppsatta rutiner. Arbetet sker under gruppledaren för Ekonomikontoret och skiftledare för ekonomikontoret, men som ekonomipersonal kan även viss egen arbetsledning behöva ske under skiftet.

Vi tror att du gillar redovisning, ordning och reda samt att arbeta i ett högt tempo, samt att du har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete antingen genom studier (eftergymnasial nivå) eller arbete inom ekonomiområdet (t.ex. ekonomiassistent, ekonom, controller etc.).

Välkommen med din ansökan på http://www.stockholmpride.org/engagera-dig/volontar/.

Vi ses i sommar!

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska