Ekonomiansvarig

Beskrivning av uppdraget

Den ekonomiansvarige med dennes volontärkollegor är en mycket viktig för att Sommarfestivalen ska ha en fungerande ekonomifunktion.

Den ekonomiansvariges huvudsakliga uppgift är att hålla samman Sommarfestivalens ekonomi. Inför Sommarfestivalen innebär det bl.a. att stötta de olika funktionerna och Verksamhetsområdena som Pride House, Pride Parad, Pride Ung med deras budgetarbeten Därtill att ta fram uppföljningsrapporter till de olika funktionerna och områdena samt att rapportera uppföljningar till dessa och föreningen/styrelsen.

Andra uppgifter som ingår ta fram uppgifter för likviditetsplanering, hålla samman samt stödja försäljningsfunktionen när det gäller Webbshop, orderhantering samt fakturering.

Under den ekonomiansvarig finns tre grupper. Dessa är ekonomikontor, kassor samt ekonomiteknik som stödjer de två andra i vissa tekniska frågor. Respektive grupp har sina egna gruppansvariga som sköter respektive verksamhet.

Din bakgrund.

Vi ser gärna att du har någon form av ekonomisk erfarenhet sedan tidigare och gärna då om redovisning. Du bör ha lätt för att sammanställa olika rapporter, budgetar m.m. Om du har erfarenhet av ekonomisystemet Fortnox gällande kundregister, order och fakturering är det meriterande men inte ett krav.

Dina egenskaper

Som Ekonomiansvarig behöver du ha lätt för att samarbeta och leda andra då det ingår ett ledaransvar för de tre gruppledarna. Du bör också gilla att entusiasmera andra och instruera dem i deras arbete.

Ansökan
Skicka din ansökan och eventuella frågor till [email protected]