Transportenheten drift och logistik tillhandahåller transporttjänster för de delar av Stockholm Pride som rör underhåll, inköp och budtjänster. Organisationen uppdraget berör är i uppdelad i tre perioder, etablering, produktion och avetablering. Som chaufför är du inte enbart bunden till Pride Park, utan kan också få uppdrag för Pride House, Pride Parade samt övriga delar i festivalorganisationen.

Arbetet med festivalens första fas, etablering, startar torsdag 24 juli, vecka 30. Pride House och Pride Park öppnar i vecka 31. Under denna period söker Stockholm Pride chaufförer som kan ta på sig uppdrag till transporttjänsten festival och logistik. Ditt uppdrag blir att bistå med transporter i den dagliga driften av festivalen. Exempelvis persontransport, hämtning av varor bland annat från våra stolta sponsorer och leverantörer, samt behov av kompletterande inköp. Detta ger dig en unik möjlighet att få uppleva Stockholm Pride bakom kulisserna och bli en del av alla volontärer som får festivalen att rulla år efter år.

Stockholm Pride står för mat och dryck när du är i tjänst. Även bilar, och vi täcker de utgifter du får i förbindelse med tillsatt uppdrag (exempel parkering). Vi ser därför till din fördel om du har en tjänst som «Swish» knutet till dig.

Du skall vara en ansvarsfull person som följer lagen och inte utgör fara för dig själv eller andra.

Krav för ansökan

Du skall stå bakom föreningen Stockholm Prides värdegrund http://www.stockholmpride.org/foreningen/om/ och du skall ha haft körkort i minst 5 år, ha god kännedom av Stockholmsområdet. Van att köra bilar med små och stora skåp, samt minibuss. Det är också en fördel att du har kännedom till hur man färdas på byggarbetsplatser. Du får inte ha sjukdomar som kan utgöra fara, som epilepsi, diabetes och liknande. Vi ser även att du föredrar ett omväxlande arbete. Då du har kontinuerlig kontakt med transportledning och kunder är det viktigt att du är kommunikativ och serviceminded. Som person är du diskret, fördomsfri, arbetsam, strukturerad och stresstålig, samtidigt som du håller utsatta deadlines och mål. Du ska kunna arbeta i team, även om du i uppdrag arbetar själv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Va förberedd på långa pass, men du kommer få gott om raster. Du får inte vara påverkad av alkohol / droger eller nyligen haft utmaningar med dessa. Det kan förekomma sporadiska nykterhetskontroller. Och du kommer behöva skriva på sekretessavtal. Tjänsten omfattar MINST 5 arbetspass. Uppdraget är baserat på volontärsarbete utan ersättning.

Är du nyfiken? Välkommen med din ansökan på www.volontar.stockholmpride.org.

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska