Besöksservice hanterar ett av de första mötena med Stockholm Prides besökare. Vi hanterar infocenter i och utanför Pride Park samt Pride House och finns tillhands för att besvara besökarnas frågor om allt från praktiska frågor om parkområdet till frågor kring olika programpunkter under festivalen. Vi har även hand om viss skyltning i parken samt utlämning av pressackrediteringar och inlösen av vissa specialbiljetter. Vi är också behjälpliga vid önskemål om ledsagning eller hjälp med att ta sig fram genom parken. Besöksservice är ansiktet utåt mot besökarna och vi strävar mot att leverera så bra service som möjligt till alla våra gäster.

Som volontär hos utställarservice kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta i Pride Park och/eller Pride House. Vi jobbar nära kassa och utställarservice och delar utbildning och information med dessa. Besöksservice har ett varierande tempo och stundtals kan det vara hektiskt och andra stunder lugnare då det finns tid för nedvarvning. Till hjälp har man alltid en eller flera arbetsledare som kan hjälpa till med arbetet och ta beslut vid behov.

Att arbeta som volontär vid Besöksservice innebär en del ansvar och vi arbetar givetvis alltid tillsammans. Arbetet sker enligt uppsatta rutiner, med fokusering på att leverera bra service till besökarna och alla gäster under veckan.

Vi tror att du är serviceinriktad och gillar att träffa nya människor och gillar att arbeta i ett varierande tempo.

Välkommen med din ansökan på http://volontar.stockholmpride.org/.

Vi ses i sommar!

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska