I år går Bauer Media in som partner till EuroPride Stockholm. Bauer Media är ett av Sveriges största mediebolag och innehar bland annat Sveriges största hbtq-podd – Regnbågsliv. Podden ligger på Bauer Medias digitala plattform RadioPlay.

”Som en av de stora aktörerna i mediesverige har vi lyssnare av alla de slag, över hela vårt land. Som bolag har vi nyligen sett över vår värdegrund med anledning av rådande samhällsklimat och saker som kom upp till ytan i och med #metoo. Vår värdegrund säger att vi ska visa respekt mot varandra – vilka vi än är. Vi ska också vara närvarande, inkluderande och lyhörda. Därför ser vi det som en självklarhet att vara en del av EuroPride 2018,” säger Elin Rösiö,  Brand Manager RadioPlay på Bauer Media.

Bauer Media och RadioPlay kommer i EuroPride Park bjuda besökarna på musik från den nystartade radiostationen Pride – Kärlek för alla. De kommer även att lotta ut konsertbiljetter varje dag genom olika, roliga tävlingar. Från podden Regnbågsliv kommer Anton och Thobias att vara på plats för att ta tempen på EuroPride, intervjua artister och spela in sin podd. 

http://bauermedia.se/

https://www.radioplay.se/pride

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska