Ekonomikontoret är själva navet i Stockholm Prides ekonomi- och redovisningskedja kring festivalen och hanterar samtliga ekonomi- och redovisningsärenden strax före, under och strax efter själva festivalen. Detta innebär bland annat att vara en backoffice-funktion till både biljettkassor och utställarservice, vilket bland annat innefattar redovisning av entréband, biljetter och kassor, men även administrering av volontärers utlägg och förskott.

Som administratör på Ekonomikontoret kommer du stärka upp ekonomigruppen och bland annat hjälpa till med räkning av band, biljetter och kontanter samt hjälpa volontärer med sina redovisningar av utlägg och förskott. Ekonomikontoret har ett högst varierande tempo och stundtals kan det vara hektiskt med snabba puckar och andra stunder finns det tid för nedvarvning.

Säkerheten är viktig för oss och vi arbetar givetvis aldrig ensamma. Arbetet sker enligt uppsatta rutiner och en skiftledare finns alltid på plats för arbetsledning och rådfrågning. Vi tror att du gillar ordning och reda samt att arbeta i ett högt tempo.

Välkommen att söka på https://volontar.stockholmpride.org.

Vi ses i sommar!

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska