Stockholm Pride söker miljökoordinator

I vår strävan att vara en miljömedveten festival söker vi Dig som vill ägna tid att på volontär basis driva vårt projekt att bli ett miljömärkt event.

Du kommer att arbeta efter en given mall och hjälpa verksamhetschefer och delprojektledare att tänka miljövänligt när det gäller: planering, kommunikation, inköp, avfall och nedskräpning. Genom att presentera och kontrollera, miljömärkta produkter, mat, transporter, energi och klimat samt det egna området. Genom att arbeta utifrån kriterierna kan eventet bli godkänt som ett Miljömärkt Event av Håll Sverige Rent, som granskar och sedan utvärderar miljöarbetet.

Varför vill vi miljömärka vår festival?

  • vi vill visa omvärlden att vi tar ansvar
  • vi vill engagera och motivera våra medarbetare att tänka miljövänligt
  • vi vill attrahera besökare, samarbetspartners och sponsorer i samma anda.

Vem är du som söker?

Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet och kunskap kring miljöfrågor. Du ska ha möjlighet att lägga mycket tid och kraft av din fritid att driva projektet. Du ska ha vana att arbeta i projektform där aktörer från flera organisationer är involverade. Vi vill att Du har ett dynamiskt arbetssätt, vilket innebär kunskapsspridning och motivation i miljöfrågor.

Du blir placerad i staben med stabschefen som arbetsledare och närmaste chef. Du planerar självständigt din arbetstid utifrån den projektplan du presenterar.

Har du frågor om uppdraget kontakta HR-chefen via mejl till: [email protected].

Din ansökan skickar du till: www.volontar.stockholmpride.org

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska