Som säkerhetsvolontär är du många gånger en av de första som besökaren träffar i EuroPride park. Vi har hand om scendiket och alla entréer och passager i parken, det handlar om att säkerställa att rätt personer kommer in på rätt ställe och även visitation. Detta innebär att vara ansiktet utåt mot besökaren och kunna svara på frågor.

Som säkerhetsvolontär kommer du tillsammans med andra att arbeta i skift där en eller flera gruppledare kan hjälpa till med arbetet och ta beslut vid behov.

Vi tror att du gillar att arbeta i ett varierat tempo. Utöver det är du tillmötesgående och gillar att träffa nya människor.

Säkerhetsvolontärens uppdrag: Vi ser till att rätt personer kommer in på parkområdet, det vill säga de som har betalt eller på annat sätt kan visa att de har rätt att vistas i området. Vi kontrollerar band och visiterar vid entréerna samt tar hand om trycket av publik framme vid kravallen. Visitation, lyft över kravallstaket och radiokommunikation går vi igenom under utbildningen så att volontärerna ska känna sig säkra på sin uppgift. 

Vi vill att du:

  • Gärna har jobbat inom Pride förut och därmed känner till våra besökare.
  • Har du tidigare erfarenhet inom säkerhet eller service är detta ett plus!
DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska