Onsdag

20:00–21:00 Författarkväll och livemusik med Birgitta Backlund, Petra Sandberg Holstensson och Sandra Vilppala

Kvällen bjuder på ett samtal mellan två författare och en låtskrivare. Birgitta Backlund har skrivit en roman som handlar om en sjuttioårig kvinna som inte nöjer sig med att sitta och mata duvor i parken – en berättelse om ohämmad kåthet, besinningslös förälskelse, osannolik vänskap och innerlig kärlek.

Om att bryta normen och gå sin egen väg även efter 30 handlar Petra Sandberg Holstenssons vågade ”komma ut”-roman På andra sidan växer gräset. En berättelse om varm vänskap, förtvivlan, lust, missförstånd, kärlek och om att hitta rätt.

Sångerskan och låtskrivaren Sandra Vilppala har delat med sig av sina erfarenheter om att bli kär i en kvinna för första gången vid 38-års ålder. Sandra debuterade som soloartist med skivan Rista forever i hennes hjärta.

Torsdag

20:00–21:00 Fittfakta med sexologerna Suzann Larsdotter, RFSU, och  Caro Wikbro Carlén, RFSL

21:00–21:30 Livemusik med AdAstra som spelar country, pop och visor.

Fredag

20:00–21:00 Livemusik med artisten Tina Wilhelmsson, vinnare av Västerås kulturstipendium 2015. För två år sedan debuterade hon med ÄngelFängelse och i år släppte hon sitt andra album Visor på ackord – en hyllning till kvinnor som arbetat inom svensk industri.

Lördag

20:30–21:45 Livemusik med artisten Fredrik Bernhardtz. Sedan han gick ut Nordiska visskolan 2009 har Fredrik turnerat runt om i landet med eget material. Grunden finns i den svenska vistraditionen och texterna är ofta inspirerade av samhället och vardagen.

20:45–21:30 Teater